Wie ben ik:

Ik zal mezelf voorstellen. Ik ben Robin en woon zelf in Liverpool. Zelf kom ik al 15 jaar in Liverpool om wedstrijden te zien en te genieten van een lekker avondje stappen.

Waarom Liverpoolreizen.nl

Ik heb Liverpoolreizen opgestart zodat voetballiefhebbers betaalbaar kunnen genieten van een wedstrijd op Anfield Road en van een gezellig weekendje Liverpool. Over het algemeen zijn arrangementen erg duur omdat de overige kosten zoals hotel, reis, etc erg duur zijn. Ik ben ervan overtuigd dat dit goedkoper kan, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

Wat kan je verwachten:

Ik bied een pakket aan van overnachting(en) incl. kaartjes voor de thuiswedstrijden. Dit zal over het algemeen in het weekend zijn maar als er een wedstrijd doordeweeks is dan kan er natuurlijk ook geboekt worden. In het stadion zit je tussen de Liverpool fans op Anfield Road.

Vluchten moet men zelf regelen. Met easy jet kunt u zelf voor een redelijke prijs vluchten boeken, www.easyjet.com. De overnachtingen zijn zonder ontbijt, maar in de buurt kan men een goed verzorgd Engels ontbijt krijgen! Er is wel een keuken aanwezig met een koelkast, waterkoker en een magnetron zodat men ook zelf ontbijt kan bereiden. Wanneer u uit eten gaat kan ik u daar wel in adviseren. Er is een douche en toilet aanwezig maar men moet zelf handdoeken meenemen. Er is een NON Smoking Policy of te wel Verboden te Roken in het huis! Het huis is geheel in de Liverpool stijl dus men komt direct in de voetbalsfeer terecht, waar je internationale 'vrienden' leert kennen, allemaal met dezelfde liefde, Liverpool FC!!! Je slaapt in stapelbedden met goede matrassen, kussens en dekbedden. Al met al kom je in een echt Liverpool FC huis terecht op steenworpafstand van Anfield Road Stadion.